[et_pb_section admin_label=”Section” fullwidth=”off” specialty=”off” transparent_background=”on” background_color=”#ffffff” allow_player_pause=”off” inner_shadow=”off” parallax=”off” parallax_method=”off” padding_mobile=”off” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”on” make_equal=”off” use_custom_gutter=”off”][et_pb_row admin_label=”Row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_image admin_label=”Image” src=”http://7layersmusic.com/wp-content/uploads/2016/03/14361350_1612196435744110_881861911283054884_o.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”off” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section admin_label=”section” transparent_background=”on” background_color=”#ffffff” allow_player_pause=”off” inner_shadow=”off” parallax=”off” parallax_method=”off” padding_mobile=”off” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”on” make_equal=”off” use_custom_gutter=”off”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”3_4″][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] Net aangekondigd door Dotan bij DWDD: het 7 Layers Festival komt terug in 2017! De tweede editie zal plaatsvinden op 30 september en 1 oktober 2017. Er zijn zowel dagtickets als weekendtickets beschikbaar en vanaf nu te koop. [/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”dark” text_orientation=”center” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” header_font=”Crimson Text||||” header_text_color=”#e0d2c4″ text_font=”Crimson Text||||” text_text_color=”#e0d2c4″] TICKETS [/et_pb_text][et_pb_button admin_label=”Button” url_new_window=”on” button_text=”30 SEPTEMBER” button_alignment=”center” background_layout=”dark” custom_button=”on” button_text_color=”#e0d2c4″ button_border_color=”#e0d2c4″ button_letter_spacing=”0″ button_use_icon=”default” button_icon_placement=”right” button_on_hover=”on” button_letter_spacing_hover=”0″ button_url=”https://www.paradiso.nl/web/Agenda-Item/7-Layers-Festival-diverse-locaties-2.htm” button_text_size=”17″] [/et_pb_button][et_pb_button admin_label=”Button” url_new_window=”on” button_text=”1 OKTOBER” button_alignment=”center” background_layout=”dark” custom_button=”on” button_text_color=”#e0d2c4″ button_border_color=”#e0d2c4″ button_letter_spacing=”0″ button_use_icon=”default” button_icon_placement=”right” button_on_hover=”on” button_letter_spacing_hover=”0″ button_url=”https://www.paradiso.nl/web/Agenda-Item/7-Layers-Festival-diverse-locaties-3.htm” button_text_size=”17″] [/et_pb_button][et_pb_button admin_label=”Button” url_new_window=”on” button_text=”PASSE PARTOUT” button_alignment=”center” background_layout=”dark” custom_button=”on” button_text_color=”#e0d2c4″ button_border_color=”#e0d2c4″ button_letter_spacing=”0″ button_use_icon=”default” button_icon_placement=”right” button_on_hover=”on” button_letter_spacing_hover=”0″ button_url=”https://www.paradiso.nl/web/Agenda-Item/7-Layers-Festival-diverse-locaties-3.htm” button_text_size=”17″] [/et_pb_button][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]